Egyensúly jóga stúdió Eger

Eger, Tűzoltó tér 5. Tűzoltó múzeum felett KÖZVETLEN A GOVINDA ÉTTEREM MELLETT (Udvarban, az emeleten)

Vélemények

Dora Kolacskovszki

Dora Kolacskovszki

Évekkel ezelőtt Egerben yogaoktatót kerestem és több helyet kipróbáltam , több oktatóval próbálkoztam, de sajnos sokáig nem találtam a számomra jót/megfelelőt közöttük. Amikor szerencsére eljutottam Zsanetthoz, aki számára a yoga biztosan nem csak testi szinten összeállított gyakorlatsor, minden ászanának tudja az anatómiai és az elmére gyakorolt hatását. Az órai után mindig jól érzem magam és mindig várom ha Egerben vagyok vele gyakorolhassak, újra és újra valami újat tanulhassak. Órái változatosak a kezdőktől a haladókig mindenki talál számára megfelelő órát. Egy hiteles , segítőkész yogaoktató Egerben. Mindenkinek ajánlom.

Csáti Lászlóné

Csáti Lászlóné

Több mint 6 éve járok Zsanihoz jógázni. Az órák jól felépítettek. A gyakorlatokat mindig részletesen, érthetően lépésről lépésre mondja el. Bárki részt vehet a gyakorlásban, akár kezdő, akár gyakorlott jógázó, mert Zsani az ászanáknak a könnyített és a nehéz változatát is bemutatja. Az órák jó hangulatúak, segítik a nap nyugodt lezárását. Mindig felszabadultan, jól megtornáztatva megyek haza egy egy jógázás után. Zsani hiteles jógaoktató, nagyon sok pozitív kisugárzással.

Bori

Zsanett jógaóráin jól felépítve követik egymást a dinamikus majd statikus ászanák, az álló majd földön végzett gyakorlatok, mindezeknek keretet ad az óra eleji majd az óra végi ráhangolódás/relaxáció. Ami általában fixen lezárja a gyakorlatsort, az ászanák királynője: a gyertyaállás. Az óra végére-közepére a feltöltődés garantált

Miklovicz Gábor

Miklovicz Gábor

Az óráid hétről-hétre megújítanak már 4 éve! A testemnek szinte szüksége van az órákra, kedd csütörtök alapján mérem a hetet. A szanszkrit nevek és Krisna-tudatod miatt még közelebbinek érzem az a világot amiből a jóga érkezett hozzánk. Zsani számomra a legideálisabb módon közvetíted a jógát. Külön köszi amikor látod, hogy a lábaim cölöppé váltak és kapok 1 kis pluszt

Dobó Tímea

Dobó Tímea

Én nagyon elégedett vagyok az órákkal. Nagyon fontos számomra, hogy ki az, aki tartja. Te inspirálsz a tudással, mindig mosolyogsz, olyan légkört teremtesz, mintha otthon lenne az ember. Ezen kívül nem sablonos. Mindig van benne valami más. Az is fontos, hogy korrigálod a hibát, segíted a helyes tartást. Más helyeken nem nyúlnak az emberhez.

Liza

Liza

Rasikához járni jógázni kikapcsolódás és feltöltődés egyszerre. Olyan mint egy óra meditáció. Testileg erősít lelkileg kikapcsol egy fárasztó nap után. Nagyon figyelmes gondoskodó edző, rengeteget segít, igazít, biztat és az életével is példát mutat. Amikor otthon jógázom akkor is a fülemben cseng a hangja, hogy mit hogyan csináljak. Aki még nem próbálta és olyan edzőt keres, akinek a szaktudására nyugodtan rábízhatja magát annak javaslom, hogy próbálja ki Rasika óráját és biztosan nem fog csalódni!

Blaskó Zsófia

Blaskó Zsófia

Rasika önzetlen odaadással és szakértelemmel vezeti a jógaórákat, melyek változatosak, mindig élvezetesek és a koncentrált munka mellett is remek hangulatban telnek. Az ászanák gyakorlása előtti meditáció lecsendesít és segít ráhangolódni az órára, míg a jógapozíciók gyakorlását követő meditációban szervezetünk és szellemünk egyaránt felfrissül. Személy szerint igen sokat köszönhetek a jógának és hálás vagyok, hogy ezt a mozgásformát és életszemléletet Zsanett által ismerhettem meg, mert Rasika valódi jógaoktató, aki részese az indiai kultúrának, s maradéktalanul tudja átadni mindazt a tudást és szeretetet, amit mindenki magába szívhat, aki erre fogékony és ellátogat hozzá.

Czinkéné Szűcs Krisztina

Czinkéné Szűcs Krisztina

Én azt gondoltam, hogy biztos nincs közöm a jógához, kételkedve mentem el Orsi barátnémmal az első órádra. De annyira sugárzott belőled a biztatás, az elfogadás, a jókedv, az életszeretet, hogy teljes nyugalommal törekszem azóta is a "tökéletesedésre". Szeretem, hogy vidám vagy, jó hangulat van, nincs semmi műmájerség. Tetszik a gyakorlatok felépítése. Jó Veled lenni- így egyszerűen.

Hangó Hajnalka

Hangó Hajnalka

A jóga számomra létszükség, ehhez Zsani személyisége nagy szerepet játszik. Nagyon szeretem a jóga óráit, mindig feltöltenek energiával és boldogsággal. Az órái után sokszor érzem azt,bármi történhetne a világban körülöttem, úgy érzem semmi nem zökkenthet ki abból hogy a fellegekbe érezzem magam.
Mindig mosolyog, kedves és segítőkész, nagy tisztelettel és áhítattal tartja meg a jóga óráit.
Kellemes a hangja mely segít a relaxációnál és a magamra koncentrálásnál. Így kerek a jóga.

Dapsy Edit

Dapsy Edit

A fokozatosan felépített és tudatosan átgondolt óráidban azt szeretem még a legjobban, hogy az intenzív és izzasztó mozgás mellett, kikapcsolódásra és feltöltődésre is van lehetőség a meditációk alkalmával. És ez mindig nagyon jól esik, még egy intenzív és fárasztó munkás nap után is! Nagyon köszönöm Neked!

Fejes Szonja

Fejes Szonja

Miért járok Rasika jógaórájára 3 és fél éve minden héten kétszer? Mert jó.:) Testileg és lelkileg is érzem a pozitív hatásait, ha kihagyok egy hetet, máris fáj a hátam a gerincferdülésem miatt. Rasika mindig pozitív és vidám, a jóga iránt lelkesedését könnyen átveszi az ember. Az órákon azt is láthatjuk, egy-egy ászanát hová lehet fejleszteni, ami nagyon inspiráló. Megtanított másképpen figyelni magamra. Először az is nehéznek tűnt, hogy egyszerre figyeljek arra, hogy minden testrészemet helyesen tartsam, de fokozatosan egyre több dologra tudtam koncentrálni, sőt ma már a légzésre és az izomzárakra is. Megéreztem, hogy az energiák áramlása valóban beindult a testemben.
Amellett, hogy élvezem az mozgást az órán, azt is tudom, hogy ez a legjobb, amit az egészségem és a jövőm érdekében tehetek. Kiegyensúlyozottabbá, hajlékonyabbá, erősebbé és kitartóbbá tesz. Szóval bármennyire is fáradt vagyok a napi munka után, egy órát sem hagynék ki!

Dari

Most a körülményeim nem teszik lehetővé, de szeretném megköszönni Neked, hogy feltöltöttél jóga videókat a jóga csoportba, ezeket rendszeresen gyakorolom itthon és rengeteget segítenek nekem. Nagyon hálás vagyok érte hogy van erre lehetőségem és remélhetőleg hamarosan személyesen is részt tudok venni az óráidon. Annyira tisztán, természetesen és érthetően írod le a pózokat hogy nincsenek kétségeim helyesen csinálom e őket, és nagyon sok pozitív jótékony hatást tapasztalok általuk magamon.